Öğretmenler Günü’nün En Anlamlı Ziyareti
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle engelli öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü tebrik ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün selamlarını ilettik. Hayrettin Güngör Başkanımızın öncülüğünde her zaman engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yanında yer almaya, taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de her zaman engelli ve yaşlılarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili
Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.
Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı
Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.