© Haber Hanesi 2014 - 2025

Öğrencileri ücretsiz tıraş eden berber, daha fazla kişiye ulaşmayı istiyor

ADANA (AA) Adana'nın Kozan ilçesinde, kırsaldaki okullarda eğitim gören öğrencilerin saçını ücretsiz kesen 25 yaşındaki berber, çalışmasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde berberlik yapan Mustafa Kara, kırsalda berber bulmakta güçlük çeken öğrenciler için "Tıraşsız köy çocuğu kalmasın" sloganıyla başlattığı çalışmasını sürdürüyor.

Son olarak Tepecikören Şehit Osman Uçar İlkokulu'nu ziyaret eden Kara, tıraş olmak isteyen çocukların saçını ücretsiz kesip, diledikleri gibi şekillendirdi.

Kara, öğrencilerin mutluluğunun kendisini motive ettiğini belirterek, çalışmasını yaygınlaştırıp daha fazla çocuğa ulaşmayı istediğini anlattı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi

Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.

KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı

Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi. 

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

TÜM HABERLER