© Haber Hanesi 2014 - 2025

Öğrenciler Onikişubat’la ‘İyi ki Varsın Eren’ dedi

Başkan Mahçiçek; Eren’de vücut bulan ruhu gençlerimize aşılıyoruz Adını destansı bir kahramanlık hikâyesinden alan Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, genç yaşında gösterdiği cesaretle bir başka kahramanlık hikâyesi yazan Eren Bülbül ve şehit askerlerin hayatını konu alan Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmini ilçede eğitim gören öğrencilere izlettirmeye devam ediyor.

Türkiye’de eğitim yatırımları noktasında fark yaratan Onikişubat Belediyesi, başkan Hanefi Mahçiçek’in eğitim vizyonu çerçevesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçede inşa ettiği bütün eğitim tesislerini 7 gün 24 saat öğrencilerin hizmetine sunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sosyal alanda da gençlere yönelik önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 11 Ağustos 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek istediği sırada hain terör mensuplarının açtığı kurşunlar ile şehit düşen Eren Bülbül ve askerlerin hayatlarının anlatıldığı sinema filmi Onikişubat Belediyesi’nce ilçede eğitim gören öğrencilere izlettiriliyor. Hayatının baharında gösterdiği cesaretle Türkiye’nin gönlünde yer edinen Eren Bülbül ve askerlerin kahramanlık hikâyesini gençlere izlettiren Onikişubat Belediyesi, ilçedeki öğrencileri Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmiyle buluşturmaya devam ediyor.

 

“Hiçbir kahramanımızı unutmadık, unutmayacağız”

Onikişubat ilçesinde ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmini izlemeyen öğrenci kalmasın hedefiyle gençleri sinema salonlarına taşıdıklarını anlatan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, program hakkında bilgiler verdi. Bu toprakların birçok kahramanlık hikâyesine şahitlik ettiğini söyleyen Başkan Mahçiçek, “Çok sayıda kahramanlık destanının yazıldığı bu topraklarda önemli olaylara şahitlik ettik. Bu necip milletten çok güzel kahramanlar çıktı. İşte Eren Bülbül de onlardan bir tanesi. Bu anlamda Onikişubat Belediyesi olarak Eren Bülbül’ün ruhunu öğrencilerimize aktarabilmek için ilçemizdeki gençlerimizi ücretsiz olarak sinemaya götürüyoruz. İnanıyorum ki bu filmi izleyen öğrencilerimizin içinde bir kıpırtı oldu, artık yaşadıkları olaylara daha geniş açıdan bakabilecekler. Genç öğrencilerimizle gönül gönüle vererek, hep bir ağızdan ‘İyi ki Varsın Eren’ dedik. Hiçbir kahramanımızı da, hiçbir kahramanlıklarımızı da unutmadık, unutmayacağız. Bu vatan tüm şehitlerimize minnettardır” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sinema etkinliğinin devam edeceği bilgisini de verdi.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER