© Haber Hanesi 2014 - 2025

Offroad Heyecanı Kahramanmaraş’ta Zirve Yapacak!

2025 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı 25 – 27 Nisan tarihleri arasında Kapıçam Tabiat Parkı’nda koşulacak. Organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından 17 ilden 27 araç ve 54 sporcu katılarak zirve mücadelesi verecek.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda gösterdiği başarılı ev sahipliğiyle adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu kez de motor sporları tutkunlarını heyecan dolu bir organizasyonda buluşturacak. 2025 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı, 25 – 27 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilecek turnuva, Kapıçam Tabiat Parkı’nın zorlu arazisinde nefes kesen mücadelelere sahne olacak. Organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından 17 ilden 27 araç ve 54 sporcu katılarak zirve mücadelesi verecek.

Tüm Sporseverler Bu Heyecana Ortak Olmaya Davet Edildi

Şampiyona, 25 Nisan Cuma günü saat 17.30’da Kapıçam Tabiat Parkı’nda düzenlenecek coşkulu bir start seremonisiyle resmen başlayacak. Ardından, 26 ve 27 Nisan tarihlerinde sporcular, teknik kabiliyetlerini ve hızlarını sergileyecekleri zorlu parkurda kıyasıya yarışacak. Doğa ile iç içe adrenalin dolu anlara sahne olacak yarışlarda katılımcılar, hem doğa koşulları hem de rakipleriyle mücadele edecek. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular için 27 Nisan Pazar günü saat 18.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlenecek. Sporcular, başarılarının karşılığında kupalarına ve madalyalarına bu özel gecede kavuşacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tüm sporseverler bu heyecan dolu organizasyona davet edilerek, yarışların ve ödül töreninin coşkusuna ortak olmaya çağrıldı.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER