© Haber Hanesi 2014 - 2025

Necati Okay, Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, “Kadınlar, evimizin çatısı, gönlümüzün sultanıdır” dedi.

Mesajında hem İslam medeniyetinin hem de Türk toplumunun kadına verdiği önemden bahseden Başkan Okay, şunları söyledi: “Hem kadim medeniyetimiz, hem de yüce dinimiz bizlere kadının toplumdaki yerini ve önemini net bir şekilde anlatmaktadır. Kadın, bir anne olarak geleceğimizi yetiştirmekte ve şekillendirmektedir. Bu hususun bilincinde olmalı ve kadınlarımıza hak ettiği değerden fazlasını vermeliyiz. Son yıllarda artan kadına şiddet olayları bizleri de derinden üzmektedir. Bunun önüne geçme adına atılan adımları destekliyor, bizler de gerekeni yapma adına çalışıyoruz. Kadın istihdamı konusunda bizler üzerimize düşeni yapıyoruz. Belediyemizde çalışan kadınlarımızın belediyemizin enerji kaynağı olduğunu düşünüyoruz. İlçemizi inşa ve ihya ederken kadın çalışanlarımızın da bu hususta büyük emekleri olduğunu belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER