‘Nasreddin Hoca’ Hem Eğlendirdi Hem Öğretti
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi, ‘Nasreddin Hoca’ adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu. Nasreddin Hoca’nın birbirinden komik fıkralarının sahneye uyarlandığı etkinliğe çocuklar ve ebeveynleri yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca oyun öncesi gerçekleştirilen yüz boyama etkinliği de renkli anlara sahne oldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu sefer de minikler için birbirinden renkli ve eğlenceli programlar düzenliyor. Öğrencilerin ara tatilde daha eğlenceli ve verimli vakit geçirmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, ‘Nasreddin Hoca’ adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna minikler ve ebeveynleri adeta akın etti. Nasreddin Hoca’yı çocuklara tanıtmak ve sevdirmek için gerçekleştirilen etkinlikte Nasreddin Hoca’nın birbirinden komik fıkraları sahneye uyarlandı. İki seans şeklinde sahnelenen tiyatro gösterisinde oyuncular minikler ve ebeveynlerden alkış aldı. Oyun öncesi gerçekleştirilen yüz boyama etkinliğinde de minikler gönüllerince eğlendi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Etkinlikler Devam Edecek
Kültür Spor ve Turizm Dairesi’nden etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde farklı yaş gruplarına hitap eden çeşitli kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, ara tatilde olan öğrencilerimize yönelik hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimizin ve ailelerinin etkinliklerimize göstermiş olduğu ilgiden son derece memnunuz. Etkinliklerimiz artarak devam edecek” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.