© Haber Hanesi 2014 - 2025

MÜSİAD MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİNDEN 12 ŞUBAT KUTLAMASI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kahramanmaraş Şubesinden 12 Şubat Kurtuluş Bayramı

MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BAŞKANI Sami KERVANCIOĞLU yaptığı yazılı açıklamada,

MARAŞ her ferdi kahraman olan mümtaz, istiklali uğruna her türlü saldırıya göğsünü siper eden kahraman evlatlarıyla var olan ve olmaya devam edecek olan, İstikbali için elindeki kıt imkânlarla topyekûn vatanını müdafaa etmiş, kurtuluş mücadelesini kazanmış, İman ve milli ruhunu yaşatan kadim bir şehirdir.

Bu şehrin bir evladı olmanın gururunu ve onurunu her zaman benliğimizde hissediyoruz ve yaşıyoruz.

Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında bu kutlu günü heyecanımızla ve aynı ruhla kutluyoruz.

Kıymetli Genel Başkanımız Abdurrahman KAAN bey’ in şubemize gönderdiği kutlama mesajını da siz değerli hemşerilerimiz ile paylaşmak istiyorum.

“Kurtuluş, bağımsızlık kazanmayı, tahakkümden kurtulmayı ifade ederken, yalnız silahlı mücadele alanından ibaret bir anlam taşımamaktadır. Bizler, Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış bir milletin evlatları olarak şunu çok iyi biliyoruz ki; zekânın, özverinin, adanmış yüreklerin ve güçlü bir imanın hâkim olmadığı bir mücadele, her ne kadar güçlü silahlarla donatılmış ordulara sahip olunsa da kaybedilmeye mahkûmdur.

Türk Milleti, birlik olduğunda neleri başardığını, vatan menfaati söz konusu olduğunda, güçlü orduları,  hain planları alt edebildiğini tüm dünyaya göstermiştir. Kahramanmaraş’ımızın kurtuluşunu kutlarken,  Kahramanmaraş halkının ve tüm milletimizin, şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere her bir evladıyla bu bilinçle ve inançla nefes aldığını bir kere daha net bir şekilde görüyor, hissediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bu inanç devam edecek, yeni nesillerle birlikte daha da güçlenecektir.

Bu duygularla, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutluyor, milletimizin bir daha hiçbir zaman topraklarında düşmanın gölgesine maruz kalmamasını Cenabıhak’tan niyaz ediyorum.

Abdurrahman Kaan
MÜSİAD Genel Başkanı ”

Bu Duygu ve düşüncelerimizle Kahraman şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutlar Yüce Mevladan şehrimize, ülkemize ve aziz milletimize hayırlar temenni ederim.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER