© Haber Hanesi 2014 - 2025

MÜSİAD Afşin halkına desteğe devam ediyor

MÜSİAD, büyük felaketin yaralarını sarmaya çalışan Afşin halkına desteğe devam ediyor

120 kişilik ekibiyle afet alanında lojistik merkezi kurarak depremin ilk anlarından itibaren bölge halkına destek olan MÜSİAD İzmir Başkanı Sn. Gökhan Temur, Afşin Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Güven ile bir araya geldi. İlçedeki ihtiyaçların tespiti ve aktarımı konularında Temur ile fikir alışverişinde bulunan Güven, desteklere ilişkin şunları söyledi:

"Deprem felaketini yaşadığımız ilk anlardan itibaren, 120 kişilik ekibiyle afet bölgesinde lojistik merkezi kurarak desteklerini bizden esirgemeyen Sn. Temur'a çok teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimiz ile yaralarımızı hızla sarıyoruz.”

 

 

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'ta Feci Kaza! Otomobil KGYS Direğine Çarptı, 2 Kişi Ağır Yaralandı

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Batı Çevre Yolu'nda otomobil KGYS direğine çarptı. Kazada 2 kişi ağır yaralandı. İnceleme başlatıldı.

Başkan Akpınar'ın Sözü Yerine Geliyor: Karagöl-Çobanlı Yolunda Çalışmalar Sürüyor

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Karagöl ile Çobanlı mahalleleri arasındaki ana grup bağlantı yolunda yürütülen çalışmalarda önemli bir aşamaya geçildi. Bölge ulaşımı açısından büyük önem taşıyan güzergahta yol genişletme, iyileştirme ve zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sathi kaplama çalışmalarına başlandı.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırısı Davasında Kritik Aşama! Dijital Deliller Dosyaya Girdi

Kahramanmaraş'taki okul saldırısı davasında kritik gelişme. Dijital deliller iddianameye girdi, mahkeme dosyayı kabul ederek yargılamayı başlattı.

Başkan Akpınar, Restorasyonu Tamamlanan Tarihî Çarşıda İncelemelerde Bulundu

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 6 Şubat depremlerinde büyük yara alan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde restorasyonu tamamlanan Tarihî Kapalı Çarşı’nın Ayakkabıcılar Çarşısı ve Tarihî Bezirgân Çarşısı bölümlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta Kayıp Çocuktan Acı Haber! Sulama Kanalında Bulundu, Kurtarılamadı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kaybolduktan sonra sulama kanalında bulunan 9 yaşındaki İbrahim Şeker, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TÜM HABERLER