© Haber Hanesi 2014 - 2025

Müdürler Derneği Başkanı Kara'nın Kurban Bayram Mesajı

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Kara, pandemi dolayısıyla buruk geçen bayramların sevgi ve muhabbetini bu bayramda telafi edeceklerini söyledi. Kara, Kurban Bayramı’nın mübarek olmasını dileyerek, “Huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim” dedi.

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı S.M. Mali Müşavir Osman Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajında iyi niyet temennilerinde bulunan Kara, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bayramlar gönüllerin imanla dolduğu, tüm dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu müstesna günlerdir. Kurban ibadetini yerine getireceğimiz bu bayramda, ihtiyaç sahibi insanları da gözetmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi bayramlarda perçinlemeli, en güzel duygularla insanlara yaklaşmalıyız. Ayrıca pandemi konusunun hassasiyetini göz önünde bulundurarak kurallar çerçevesinde bayramlaşmayı ve ibadetimizi yerine getirmeye özen gösterelim. Özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen konusuna büyük hassasiyet gösterelim. Ben bu vesileyle tüm İslam alemi başta olmak üzere, kıymetli dernek üyelerimizin ve herkesin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TÜM HABERLER