Miniklere Sanat Dolu Bir Gün: “Sam ile Julia” Müzikali 7 Mayıs’ta Sahne Alıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Krallığı iş birliğiyle 7 Mayıs Çarşamba günü “Sam ile Julia” adlı müzikal tiyatro oyununu NFK Kültür Merkezi’nde minik tiyatroseverlerle buluşturacak.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla her yaştan vatandaş için kültür ve sanat faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocuklara özel bir gösteriyi daha sanatseverlerle buluşturuyor. Hollanda Krallığı iş birliğiyle sahnelenecek “Sam ile Julia” adlı müzikal çocuk oyunu, 7 Mayıs Çarşamba günü minik izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan müzikal gösteri, saat 10.00’da başlayacak. Müzik, dans ve rengârenk kostümlerle donatılan sahnede, çocuklara dostluk, yardımlaşma ve empati gibi önemli değerler eğlenceli ve eğitici bir dille aktarılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.