© Haber Hanesi 2014 - 2025

Minikler Susam Sokağı’yla Doyasıya Eğlendi

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunuyla start aldı. Çocukların doyasıya eğlendiği oyun, ebeveynlerden de tam not aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat etkinlikleri başladı. Etkinlik takvimi kapsamında ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunu minik izleyicileriyle buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde iki seans şeklinde düzenlenen etkinliğe çocuklar ve ebeveynler yoğun ilgi gösterdi. Kardeşliğin ve sevginin sokağı olan Susam Sokağı’nda çocuklar doyasıya eğlendi. Edi, Büdü, Kırpık, Minik Kuş ve Kurabiye Canavarı karakterlerinin canlandırıldığı oyun miniklere kardeşlik ve paylaşma duygusunun, dürüstlüğün, sevgi ve hoşgörünün önemini anlattı.

 

Pek Çok Etkinlik Düzenlenecek

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Mart ayı boyunca birbirinden renkli etkinlikler kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Bu kapsamda, Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunuyla başladı. 90’ların sevilen televizyon programı Susam Sokağı’nın kahramanlarının canlandırıldığı oyuna miniklerimizin ve ebeveynlerimizin göstermiş olduğu ilgi bizleri çok mutlu etti. Daha pek çok etkinlikle hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi. 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER