Minikler Hafta Sonunu ‘Çarpım Tablosu’yla Değerlendirdi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, ‘Çarpım Tablosu’ adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturdu. İlkokul öğrencisi Emre’nin Matematik Dünyası’ndaki maceralarını konu alan tiyatro gösterisine minikler büyük ilgi gösterdi.
Ekim Kültür Sanat Sezonu’nda farklı yaş gruplarına yönelik etkinliklerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Çarpım Tablosu’ adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturdu. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne koştu. İlkokul öğrencisi Emre’nin Matematik Dünyası’nda Kral, Canavar ve Matematik Profesörüyle maceralarını konu alan tiyatro gösterisine minikler büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen gösteride, çocuklara çarpım tablosunu öğretmek için çeşitli şarkılar da söylendi. Miniklerin de şarkılara büyük bir keyifle eşlik ettiği ve eğlenirken öğrendiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinliklerinin devam edeceği ve Ekim Kültür Sanat takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/10/16/ekim-ayi-kultur-sanat-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.