Milletvekili Zuhal Karakoç'tan Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
GÜNDEMMHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Bilkent Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Hastane Başhekimi Levent Öztürk ile birlikte acil serviste görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Karakoç, sağlık çalışanlarının toplum için üstlendikleri hayati role dikkat çekti.
Karakoç yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade ederek şu değerlendirmede bulundu:
“Milletimize şifa dağıtan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız büyük bir fedakârlıkla görev yapıyor. İnsan üstü gayretleri ve yoğun emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”
Sağlık çalışanlarının devletin şefkat yüzünü temsil ettiğini vurgulayan Dora, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.
Başkan Umut Yılmaz, 15 Temmuz Mahallesi'ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin hızla gelişen yerleşim bölgelerinden 15 Temmuz Mahallesi'nde devam eden yol genişletme, asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.