© Haber Hanesi 2014 - 2025

Milletvekili Zuhal Karakoç, MHP'nin Yeni İlçe Başkanlarını Kutladı, Birlik Mesajı Verdi

Kahramanmaraş'ta MHP kongreleri sonuçlandı. Afşin ve Ekinözü'nde yeni ilçe başkanları belli olurken Milletvekili Zuhal Karakoç birlik mesajı verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kahramanmaraş'ın Afşin ve Ekinözü ilçelerinde kongre sürecini tamamladı. Gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde delegelerin oylarıyla Afşin İlçe Başkanlığına Aybars Kenan Karaağaç, Ekinözü İlçe Başkanlığına ise İbrahim Karakoç seçildi.

Afşin'de Aybars Kenan Karaağaç Göreve Geldi

MHP Afşin İlçe Kongresi'nde Genel Merkezin takdiri ve delegelerin iradesiyle Aybars Kenan Karaağaç ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Kongrede, yeni dönemde yürütülecek teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve parti organizasyonlarına ilişkin değerlendirmeler yapılırken, Karaağaç'ın yeni yönetim kadrosuyla birlikte Afşin'de çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Ekinözü'nde Başkanlık Görevi İbrahim Karakoç'a Verildi

Afşin kongresiyle eş zamanlı gerçekleştirilen MHP Ekinözü İlçe Kongresi'nde de delegelerin oyları sonucunda İbrahim Karakoç ilçe başkanlığına seçildi.

Yeni yönetimin, Ekinözü'nde teşkilat faaliyetlerini güçlendirmek ve parti çalışmalarını sürdürmek amacıyla görevine başlayacağı bildirildi.

Zuhal Karakoç'tan Tebrik ve Birlik Mesajı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, kongrelerin ardından yaptığı açıklamada her iki ilçe başkanını da tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Karakoç açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi'nde önceliğin şahıslar değil, ülküler, teşkilat ve Türk milletine hizmet anlayışı olduğunu belirtti.

Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Karakoç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni Yönetimler Çalışmalarına Başlıyor

Kongrelerin tamamlanmasının ardından Afşin ve Ekinözü'nde oluşturulan yeni yönetimlerin önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacağı belirtildi.

Yeni ilçe başkanlarının, teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri, üye organizasyonları ve yerel programları yeni yönetim kadrolarıyla birlikte yürüteceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençlere Sınav Sürecinde Motivasyon Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş tarafından düzenlenen seminerde Yavuz Yiğit, gençlerle bir araya gelerek sınav motivasyonlarını artırmaya, hedeflerine daha güçlü odaklanmalarına ve başarı yolculuklarında kararlılıklarını korumalarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Yalnız Ardıç Söyleşileri’nde Gemuhluoğlu’nun Fikir ve Gönül Dünyası Konuşuldu

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesinin Yalnız Ardıç Söyleşileri'nde bu kez fikir adamı ve mutasavvıf Fethi Gemuhluoğlu'nun hayatı, düşünce dünyası ve Türk kültür hayatına katkıları ele alındı.

Afşin’de Tarihi Gün: Arıtaş ve Çobanbeyli Doğal Gaza Kavuştu, İlk Ateşi Koray Kıraç Yaktı!

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, seçim döneminde söz verdiği Arıtaş ve Çobanbeyli mahallelerini doğal gazla buluşturdu. Başkan Kıraç, doğal gaz ocağının ilk ateşini kendi elleriyle yakarak vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kahramanmaraş’ta Hikâyeler Şehrin Dört Bir Yanına Taşındı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni, ikinci gününde de okullardan hastanelere, kütüphanelerden huzurevlerine kadar şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerle 7’den 70’e vatandaşları masalların evrensel diliyle buluşturuyor.

Kahramanmaraş Elbistan’da Şap Alarmı: 5 Mahalle Karantinaya Alındı

Kahramanmaraş Elbistan’da Pınarbaşı dahil 5 mahallede şap tedbiri başladı. Hayvan hareketleri durduruldu, üreticilere hastalık belirtileri için uyarı yapıldı.

Başkan Fırat Görgel Onikişubat Danışma Meclisi’nde Konuştu: "Şehri Geleceğe Hazırlıyoruz!"

AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirme kararlılığımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER