© Haber Hanesi 2014 - 2025

Milletvekili Zuhal Karakoç: “Bayramlar Kardeşlik İkliminin Güçlendiği Günlerdir”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Türk milletinin Kurban Bayramını kutladı.

 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Karakoç, Kurban Bayramı’nın Türk-İslam kültürünün en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek paylaşma ve kardeşlik duygularının bu özel günlerde daha güçlü hissedildiğini ifade etti.

“Bayramlar Gönül Birliğini Güçlendiriyor”

Bayramların toplumun tüm kesimlerini aynı manevi iklimde buluşturduğunu ifade eden Zuhal Karakoç, kardeşlik ruhunun korunmasının önemine dikkat çekti.

Karakoç, birlik ve beraberliğin daim olduğu nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Toplumsal Dayanışma Mesajı

Bayramların toplumsal huzuru güçlendiren önemli zaman dilimleri olduğunu kaydeden Karakoç, insanların birbirine daha fazla yakınlaştığı ve kırgınlıkların geride bırakıldığı günler olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı’nın tüm vatandaşlara huzur ve bereket getirmesini temenni eden Karakoç, milletin bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

“Millet Olma Şuurunu Güçlendiren Günler”

Zuhal Karakoç, bayramların ortak değerleri yaşatan ve millet olma bilincini güçlendiren önemli günler olduğunu ifade etti.

Karakoç, mesajının sonunda tüm İslam âlemi için sağlık, mutluluk ve esenlik temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Divanlı’da Asfalt Mesaisine Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Divanlı Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı arterlerde asfalt serimine başladı.

Kitap Fuarı’nda Uğur Batı’dan Bireysel ve Toplumsal Gelişim Söyleşisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla bir araya gelen Prof. Dr. Uğur Batı; toplumsal değerler, bireysel ve toplumsal gelişim ile birey ve toplum arasındaki etkileşim gibi pek çok konuyu farklı bakış açılarıyla ele aldı.

Savaş Barkçin, Kitap Fuarı’nda Okurlarına Seslendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan yazar Savaş Barkçin; sabır, ahlak ve iyilik gibi insani değerler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Nuri Pakdil, Vefatının Yıl Dönümünde Kitap Fuarı’nda Anıldı

Kahramanmaraş’ın ve Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Nuri Pakdil, vefatının yedinci yıl dönümünde Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda düzenlenen programda yad edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çocuk Sanat Merkezi’ne Yüksek Yaşam Kalitesi Ödülü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Cahit Zarifoğlu Çocuk Sanat Merkezi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 16. Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Yüksek Yaşam Kalitesi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Beyhan Budak, Kitap Fuarı’nda Sağlıklı Aile İlişkilerinin Önemini Anlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan klinik psikolog ve yazar Beyhan Budak; sağlıklı aile yapısı, ebeveyn-çocuk ilişkisi ve özgüven gibi konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

TÜM HABERLER