Milletvekili Öçal’ın Kadir Gecesi Mesajı
GÜNDEMAK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Öçal mesajında; “Âlemlere rahmet Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) güzel dilinde 'başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş' olan Ramazan-ı Şerif ayını uğurluyoruz.
Bin aydan daha hayırlıdır diye Yüce Mevla'nın bizlere bildirdiği Kadir gecesini idrak etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.
Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenliğin bütün dünyayı kuşattığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.
Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesi’ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir.
İnsanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin, her zaman ve mekânda muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, saygı ve sevginin bu gecede daha da mayalanacağına inanmaktayım.
Bu vesileyle bayram tatili için memleketlerine gidecek vatandaşlarımdan ve şoförlerimizden trafik kurallarına uymalarını özellikle rica ediyorum.
Bu mübarek gecenin, başta İslam coğrafyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ederken şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramımızı da kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.