© Haber Hanesi 2014 - 2025

MHP Kahramanmaraş'ta Kongre Maratonu Tamamlandı! İki İlçede Başkanlar Güven Tazeledi

MHP Kahramanmaraş'ta hafta sonu düzenlenen kongrelerde iki ilçe başkanı yeniden seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kahramanmaraş'ta hafta sonu düzenlediği ilçe kongrelerini birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamladı. Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar yeniden seçilerek görevlerine devam etti.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrelerde tek listeyle seçime gidildi. Cumartesi günü yapılan Dulkadiroğlu İlçe Kongresi'nde Yüksel Ökkeş Ferhuşoğlu, pazar günü gerçekleştirilen Onikişubat İlçe Kongresi'nde ise Koray Korkmaz delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanı seçildi.

Ferhuşoğlu: "Dokunulmadık Gönül Bırakmayacağız"

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Yüksel Ökkeş Ferhuşoğlu, yeni dönemde ilçenin 105 mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşacaklarını belirtti.

Deprem sonrası yeniden inşa sürecine dikkat çeken Ferhuşoğlu, "Merkez-kırsal ayrımı yapmadan ulaşılmadık mahalle, çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmayacağız" dedi.

MHP İl Başkanı Mansur Metehan ise kongrelerin yalnızca yönetim seçimi olmadığını, teşkilatın birlik ve dava ruhunu güçlendiren önemli buluşmalar olduğunu ifade etti.

Onikişubat'ta Koray Korkmaz Güven Tazeledi

Pazar günü gerçekleştirilen Onikişubat 5. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Koray Korkmaz yeniden göreve seçildi.

Kongrede konuşan Korkmaz, yeni dönemde vatandaşlarla daha fazla iç içe olacaklarını belirterek, "Onikişubat'ın her noktasına ulaşacağız. Ülkücünün yolu mücadeleden geçer" ifadelerini kullandı.

Kongreye siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda partili katıldı.

Her iki kongrede de birlik, beraberlik ve deprem sonrası yeniden yapılanma sürecine destek mesajları öne çıktı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Kalesi’nde Milli Maç Heyecanında Tek Yürek Olalım!

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup maçında saat 21.45’te Fransa ile karşılaşacağı müsabakayı Kahramanmaraş Kalesi’nde kuracağı dev ekrana taşıyacak. Milli maç öncesinde ise saat 20.30’da şehrin sevilen seslerinden Süleyman Güçlü ise katılımcılara müzik ziyafeti sunacak.

TÜBİTAK Bilimfest Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve paydaş kurumlar iş birliğiyle Piazza AVM’de düzenlenen TÜBİTAK Bilimfest kapılarını ziyaretçilerine açtı. 26 Eylül Cumartesi akşamına kadar devam edecek festivalde atölyelerden bilim söyleşilerine, sahne gösterilerinden bilimsel deneylere kadar 81 farklı program katılımcılarla buluşacak.

Başkan Görgel’den Gülecen, Kan ve Güler’e Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sadık Gülecen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Kan ve İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güler’i makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Ferhuş Taziyeevi Hizmete Açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu Ferhuş Mahallesi’nde hayata geçirilen taziyeevi, 25 Eylül Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Saat 13.00’da başlayacak açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Afşin Millet Bahçesi’ndeki Dönüşümü Tamamlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin Millet Bahçesi’nde 70 Milyonluk yatırımla hayata geçirilen kapsamlı yenileme çalışmalarında sona gelindi. 6 Şubat depremlerinin ardından geçici barınma ve lojistik merkezi olarak kullanılan Afşin Millet Bahçesi; yeni spor sahaları, çocuk oyun alanları, kaykay parkuru, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sosyal donatılarıyla ilçenin yeni yaşam merkezine dönüşüyor.

Büyükşehir, Kahramanmaraş Kalesi Çevresinin Çehresini Değiştiriyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Kalesi çevresinde cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştirecek. Tarihi alanda görsel devamlılığın sağlanması için Şehit Muallim Hayrullah Caddesi’nde bulunan eski yapılar geleneksel mimariye uygun olarak düzenlenecek.

TÜM HABERLER