MHP kadroları yoğun ilgi görüyor
Kahramanmaraş HaberleriMilliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ömer Özkan, MHP kadrolarının seçim ziyaretlerinde yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
14 Mayıs seçimlerine ilişkin sahada çalışmalarına aktif bir şekilde devam eden Milliyetçi Hareket Partisinin Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ömer Özkan, MHP kadrolarının her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılandığını ifade etti.
Gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkan, seçime çok az bir zaman kaldığını belirterek, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adayları olarak her geçen gün ve saat adım adım zafere doğru yaklaşıyoruz, bunu hissediyoruz. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız bizi büyük bir coşku ile kucaklıyor ve bağırlarına basıyor.” dedi.
“MHP kadroları vatandaşlarımız tarafından büyük bir güven ve yüksek sesle dillendiriliyor.” Diyen Özkan, “Bizlerde Kahramanmaraş’ın gürleyen sesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz gücümüzü hem Kahramanmaraş’ımızdan hem de teşkilatımızdan alıyoruz. İlk defa MHP kadroları bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Her gittiğimiz yerde vatandaş bizleri bağrına basıyor. Bizlere olan güvenlerini ifade ediyor. Bizlerde bu güvene layık olmaya çalışacağız ve bu şehrin sorunlarının hızlı bir şekilde çözümü noktasında uyumadan, gözümüzü kırpmadan bütün enerji ve dikkatimizi şehrimize vererek çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.
Beşir Ayvazoğlu, Büyükşehir’in Kitap Fuarı’nda Edebiyatı Anlattı
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kitap Fuarı, yazar ve şair Beşir Ayvazoğlu’nu ağırladı. Ayvazoğlu, edebiyatın düşünce dünyasına katkısı ve kültürel mirasın aktarımındaki rolü üzerine konuştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Su, Ab ı Hayat, Medeniyet Sempozyumu”na Davet
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Ayasofya Dergisi iş birliğinde 24 Ekim Cumartesi günü Şairler Tepesi’nde “Su, Ab ı Hayat, Medeniyet Sempozyumu” konulu sempozyum düzenleyecek. Saat 11.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilecek sempozyuma tüm vatandaşlar davet edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çevre Yüksek Mühendisi Erdem Akgül’e COP31’de Görev
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi Erdem Akgül, 45 bin aday arasından seçilerek COP31’de görev almaya hak kazandı. Akgül, Antalya’da düzenlenecek uluslararası zirvede Kahramanmaraş’ın ve Büyükşehir Belediyesinin çevreci yatırımları ile iklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarını uluslararası katılımcılara tanıtacak.
Başkan Görgel, “Basketbol Takımımız Şehrimizi En Güzel Şekilde Temsil Ediyor”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kipaş İstiklal Basketbol Takımı ile bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “Basketbol takımımızın elde ettiği her başarı, şehrimizin spor kültürünün gelişmesi ve Kahramanmaraş’ın adının daha geniş kitlelere ulaşması açısından çok önem taşıyor. Sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek önlisans KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.