Merve Gülcemal, Göksun’da Çocuklar ve Ebeveynlere Seslenecek
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 Aralık Cumartesi günü Göksun’da yazar Merve Gülcemal’in katılımıyla “Peygamberin İzinde Aile Olmak” konulu konferans düzenleyecek. Bu özel programa tüm çocuklar ve anne babalar davet edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “edebiyatın başkenti” kimliğini güçlendiren kültür ve sanat faaliyetlerine ilçe ilçe yayarak devam ediyor. Her yaştan vatandaşı nitelikli etkinliklerle buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Göksun’da çocuklar ve ailelere yönelik özel bir programa ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin önde gelen çocuk edebiyatı yazarlarından Merve Gülcemal, Göksun’da düzenlenecek etkinlikte çocuklar ve ebeveynlerle bir araya gelecek. 20 Aralık Cumartesi günü, Göksun Yüzüncü Yıl İlçe Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek program, saat 14.00’da başlayacak.
“Peygamberin İzinde Aile Olmak” Konuşulacak
Programda Merve Gülcemal, “Peygamberin İzinde Aile Olmak” başlığı altında aile içi iletişim, değerler eğitimi ve çocukların manevi gelişiminde ailenin rolüne ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Yazar, çocuk edebiyatı alanındaki birikimini ve tecrübelerini paylaşarak, ebeveynlere rehberlik edecek; çocuklara ise değerler dünyalarını zenginleştirecek örnekler sunacak.
Çocuklar ve Ebeveynler İçin Nitelikli Buluşma
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, çocukların edebiyatla bağ kurmasını teşvik ederken aynı zamanda ailelere yönelik bilinçlendirici bir içerik sunmayı amaçlıyor. Programın, çocukların kişisel ve manevi gelişimlerine katkı sağlamasının yanı sıra aile bağlarının güçlenmesine de katkı sunması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bu özel konferansa tüm çocuklar ve anne babaların davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Divanlı’da Asfalt Mesaisine Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Divanlı Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı arterlerde asfalt serimine başladı.
Kitap Fuarı’nda Uğur Batı’dan Bireysel ve Toplumsal Gelişim Söyleşisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla bir araya gelen Prof. Dr. Uğur Batı; toplumsal değerler, bireysel ve toplumsal gelişim ile birey ve toplum arasındaki etkileşim gibi pek çok konuyu farklı bakış açılarıyla ele aldı.
Savaş Barkçin, Kitap Fuarı’nda Okurlarına Seslendi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan yazar Savaş Barkçin; sabır, ahlak ve iyilik gibi insani değerler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
Nuri Pakdil, Vefatının Yıl Dönümünde Kitap Fuarı’nda Anıldı
Kahramanmaraş’ın ve Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Nuri Pakdil, vefatının yedinci yıl dönümünde Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda düzenlenen programda yad edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çocuk Sanat Merkezi’ne Yüksek Yaşam Kalitesi Ödülü
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Cahit Zarifoğlu Çocuk Sanat Merkezi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 16. Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Yüksek Yaşam Kalitesi kategorisinde ödüle layık görüldü.
Beyhan Budak, Kitap Fuarı’nda Sağlıklı Aile İlişkilerinin Önemini Anlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan klinik psikolog ve yazar Beyhan Budak; sağlıklı aile yapısı, ebeveyn-çocuk ilişkisi ve özgüven gibi konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.