© Haber Hanesi 2014 - 2025

Merkezde Ulaşım Standardı Büyükşehir’le Yükseliyor

Onikişubat’ın Gedemen Mahallesi’nde başlatılan bulvar çalışmasını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Asfalt çalışmalarımızı şehir merkezimizde yoğunlaştırdık. Burada da yeni bir bulvar açıyoruz. 2022 yılında 300 bin ton kapasiteye çıkaracağımız yeni asfalt plentimizle, yollarımızın standardı daha da yükselecek” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat ilçesi Gedemen Mahallesi’nde devam eden bulvar çalışmasını inceledi. Toplamda 15 metre genişliğe çıkarılan 4 şeritli yeni bulvardaki asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Başkan Güngör, “Yazın ağırlıklı olarak kırsal alanında başladığımız yol asfalt çalışmalarımızı, kış aylarıyla birlikte ilçe merkezlerimizde yoğunlaştırdık. İlçe merkezlerimizdeki açılması gereken bulvarları, asfaltlanması gereken arterleri tamamlıyoruz. Bu yıl kırsalda önemli ulaşım yatırımları gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl da ulaşım ihtiyacının tamamını halletmiş olacağız. Gedemen Mahallesi’ndeki bulvar çalışması özellikle şehrimizin üst bölgelerine ulaşımını kolaylaştıracak. İnşallah birkaç gün içinde yeni bulvarımızı hemşerilerimizin hizmetine açmış olacağız” diye konuştu.

 

Yeni Asfalt Plenti Müjdesi

Başkan Güngör açıklamasının devamında yeni bir yatırıma ilişkin müjdeyi verdi: “Burada şu müjdeyi de vermek isterim; 120 bin ton kapasiteli asfalt plentimizi yeniliyoruz. Bunu 300 bin tona çıkarıyoruz. Bu üretim hacmiyle Büyükşehir Belediye’miz kendi imkânlarıyla sıcak asfalt hizmeti sunacak ve artık sorunumuz kalmayacak. Ben tekrar hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Her bir sokağımızı, her bir mahallemizi standartlara uygun yolla, asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz diyorum.”

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER