Merdan Balıkçılık, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor
GÜNDEMAile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün ‘Mahallede Sosyal Hizmet’ projesi kapsamında düzenlenen Etkili Okuryazarlık Eğitimi'ne katılan öğrencilere, Merdan Balıkçılık tarafından balık ikram edildi.
Programın konuşan İbrahim Sarı, yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle insanların manevi dünyalarını zenginleştirmeyi amaçlayan bir adım attıklarını belirtti.
Sarı, Sezai Karakoç'un "Samanyolu'nda Ziyafet" kitabı etrafında toplanarak, kendi iç dünyalarını sorgulayıp oruç tutmaya niyetlendiklerini ifade etti.
Ayrıca, Sarı daha önce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından desteklenen gençleri iş yerlerinde misafir ettiklerini de vurguladı.
Merdan Balıkçılık İşletme Sahibi İbrahim Sarı'nın bu anlamlı jesti, sadece bir ikramdan öte, toplumsal sorumluluk bilincinin önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
İşletmenin, topluma ve özellikle dezavantajlı gruplara yönelik sosyal sorumluluklarını yerine getirerek toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirmeye katkı sağlaması takdirle karşılanıyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.