© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mehmet'in Çağrısına Onikişubat Kayıtsız Kalmadı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, işitme ve konuşma engelli küçük Mehmet’in geçen ay basına yansıyan yardım çağrısına hemen cevap vermişti.

13 yaşındaki Mehmet’in işitme cihazının arızalanması ve ailenin durumu olmadığı için tamir ettirememesi üzerine, aileyi ziyaret eden Onikişubat Belediyesi yardımlarda bulunmuş, Mehmet’in işitme cihazını tamir ettireceği sözünü vermişti. 3 çocuklu ailenin en büyüğü olan Mehmet’e, Başkan Mahçiçek, kendi elleriyle tamir olan işitme cihazını teslim ederken duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Mahçiçek ziyarette şu ifadelere yer verdi.

“Mehmet evladımızın işitme cihazını tamir ettirdik. Artık eğitim hayatına devam edebilecek, arkadaşlarını ve ailesini duyabilecek. Öğretmenimiz ve muhtarımıza da aileyle ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her çocuğu kendi evladımız gibi görüyoruz. Bir çocuğumuzun, bir ailemizin ihtiyacını karşılamış olmaktan daha mutluluk duyuyoruz.”

Anne Neslihan Yıldız ise gözyaşları içinde Başkan Mahçiçek’e ve katkısı olan herkese teşekkürlerini iletti. İşitme cihazı olmadan çocuğunun sokakta gelebilecek tehlikelere karşı açık olduğunu, artık böyle bir kaygısının olmayacağını ifade etti. Mehmet’in kardeşlerine de çeşitli hediyeler veren Başkan Mahçiçek, yapılan hizmetin görevleri olduğunu belirterek, “ailemize sağlıkla huzurla geçirecekleri hayatlar temenni ediyorum” dedi ve aileyle vedalaşarak ayrıldı.

 

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER