© Haber Hanesi 2014 - 2025

MEĞER OTOPARK OLSUN DİYE YIKMIŞLAR

Kahramanmaraş'ın en eski bölgelerinden olan Sarayaltı'nda son zamanlarda iki yıldır bitmeyen yol projesi yüzünden vatandaş dertli

Kahramanmaraş'ın en eski bölgelerinden olan Sarayaltı'nda son zamanlarda iki yıldır bitmeyen yol projesi yüzünden vatandaş ve esnaf yoğunlaşan trafikten ve doğurduğu sorunlardan dertli. isadivanlı mahallesi içerisinde bulunan ve Sarayaltı mevkii olarak çok eski yıllardan bugüne tanınan bölgede Trabzon caddesinin yayalaştırılma projesi sonrasında alternatif güzergah olarak planlanan Sarayaltı caddesi iki yıldır bitirilemeyen yol genişletme projesi yüzünden vatandaş ve esnafı canından bezdirdi. Bir çok esnaf eskisi gibi iş yapamadıklarını bölgenin tamamıyla otopark ve trafik çilesine dönüştüğünü belirtti. 

İLK YIL HAŞARELERLE MÜCADELE ETTİLER 

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise mevcut eski yapıların yıkılmasıyla ilk zamanlarda fare , yılan ve haşerelerle mücadele ettiklerini belirtirken sonrasında ise yıkılan yapıların tamamen otoparka dönüştüğünü belirtti.  Bölgede yaşanan trafik sorunu yüzünden  yürüyecek kaldırımlarının dahi kalmadığını belirtti. Olası bir trafik faciasının yaşanacağından korkan vatandaşlar yetkililerin en yakın zamanda ilgilenmelerini talep etti. 

İŞTE Sosyal medya'da büyük tepki çeken o fotoğraflar 

 

İlginizi Çekebilir

Dr. Sermet Kileci: Cumhuriyet Geleceğimizi Aydınlatan En Güçlü Değerimizdir

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyet’in ilanının 103’üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet geleceğimizi aydınlatan en güçlü değerimizdir” dedi.

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı: Cumhuriyet Bilim ve Çağdaşlaşmanın Simgesidir

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Cumhuriyet eşitliğin, bilimin ve çağdaşlaşmanın önemli bir simgesidir” dedi.

Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!

Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.

SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı

Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

TÜM HABERLER