Maraş Türküleri ile Koronavirüs Vatandaşlara Moral Oldular
GÜNDEMOnikişubat Belediyesi, Koronaya Karşı Maraş Türküleri ile Halkın Moralini Yükseltiyor
Onikişubat Belediyesi, ülkemizin Covid-19 ile mücadele günlerinde her şekilde ilçe halkının yanında olmaya devam ediyor. Okulların ve dershanelerin kapanmasıyla, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde verdiği üniversite hazırlık kurslarındaki öğrenciler için interaktif eğitim başlatmış, her dersin videosunu Onikişubat TV kanalından yayınlamıştı. Branşında uzmanlar eşliğinde psikoloji, sağlık, spor içerikli videolarının yanı sıra, korona ile mücadele günlerinde kurduğu Türk Müziği Grubu ile her hafta bir Maraş türküsüyle, sosyal medya hesaplarından ilçe halkına hem türkülerini hatırlatıyor, hem de eğlendiriyor.
Bu hafta Tarihi Taş Köprü’den yaptığı, ‘Nasıl Durayım Ben Maraş’ta’ türküsüyle halkın beğenisini toplayan Türk Müziği Grubu, her hafta seslendireceği türküleriyle merakla beklenir oldu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.