© Haber Hanesi 2014 - 2025

Malatya'da Depremzede Kız Çocuğuna Tecavüz Eden Sapık Tutuklandı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen konteyner kentte yaşanan olayda, 7 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Malatya'da, depremlerin oluşturduğu zorlu yaşam koşullarının ortasında, bir konteyner kentte yaşanan dehşet verici bir olay şehri sarsmaya devam ediyor. İddiaya göre, 7 yaşındaki bir kız çocuğu, konteyner kentte kalmakta olduğu sırada cinsel istismara uğradı.

Malatya Valiliği'nin yaptığı resmi açıklamaya göre, depremzedelerin barındığı konteyner kentte bulunan bu genç kız çocuğuna yönelik cinsel istismar iddiaları, yetkilileri harekete geçirdi. Olayın duyulmasının ardından, emniyet güçleri derhal harekete geçerek soruşturma başlattılar.

Yaşanan korkunç olayda şüpheli olarak gösterilen şahsın, daha önce suç kaydı bulunan A.C. isimli bir kişi olduğu belirtildi. İlk belirlemelere göre, 18 Mart tarihinde kaybolan kız çocuğunun izini sürmeye başlayan polis ekipleri, kısa sürede şüpheliyi tespit ederek gözaltına aldılar.

Şüphelinin adli işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi. Ayrıca, Valilik açıklamasında, mağdur kız çocuğunun sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı ve ailesine teslim edildiği ifade edildi.

Malatya Valiliği, kamuoyuna yaptığı açıklamada, olayın üzerine titizlikle gidildiğini ve mağdurun haklarının korunması için gereken adımların atıldığını belirtti. Ayrıca, benzer vakaların yaşanmaması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için daha fazla çalışılacağı vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER