Mahir Ünal: “Kitap Fuarı Kahramanmaraş’ımızda Gelenekselleşti”
GÜNDEMAK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Uluslararası 8. Kitap ve Kültür Fuarı’nda düzenlenen söyleşi etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Ünal, “Kitap fuarı artık Kahramanmaraş’ta bir gelenek haline geldi. Kültürün, sanatın, şiirin ve edebiyatın şehri Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’nin dört bir yanından akademisyenler, entelektüeller, araştırmacılar ve yazarlar geliyor” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve açıldığı günden itibaren büyük bir ilgi gören Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın konuğu AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal oldu. Grup Başkanvekili Mahir Ünal, KAFUM’da düzenlenen “Bir Kitap Okudum” temalı söyleşi etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Ünal, Cemil Meriç’in “Bu Ülke” adlı kitabından yola çıkarak pek çok konuda gençlere bilgiler aktardı. Etkinlikte katılımcılara Cemil Meriç’in Bu Ülke adlı kitabı hediye edildi. Söyleşi etkinliği sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, fuar alanını gezerek yazar ve okurlarla bir araya geldi.
Gençlerle Bir Araya Geldik
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Kitap fuarı artık Kahramanmaraş’ta bir gelenek haline geldi. Kültürün, sanatın, şiirin ve edebiyatın şehri Kahramanmaraş’ımıza Türkiye’nin dört bir yanından akademisyenler, entelektüeller, araştırmacılar ve yazarlar geliyor. Burada gençlerle buluşuyorlar. Bugün de biz gençlerle bir araya geldik ve Cemil Meriç’in ‘Bu Ülke’ adlı kitabını onlarla paylaştık. Gayet güzel ve keyifli bir etkinlik oldu” dedi.
Kitap Hiçbir Zaman Kaybolmayacak
Grup Başkanvekili Ünal konuşmasını, “Kitap hiçbir zaman kaybolmayacak. Kitap her zamankinden daha çok okunmaya başlandı. Yani zannedildiği gibi dijital dönüşümün bir sonucu olarak kitaplar ortadan kalkmadı. Tam tersine kitap daha da yaygınlaştı. Gençlerimizin kendi ülkelerine, tarihlerine ve düşünme biçimlerine daha yakınlaşmaları ve aidiyetlerini güçlendirmeleri için kitap okumaya her zamankinden daha çok ihtiyaçları var” cümleleriyle noktaladı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.