© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mahir Ünal 15 Temmuz Açıklaması

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal'dan 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü dolayısıyla bir açıklama da bulundu.

Ünal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;

" Milletimiz 15 Temmuz’da ortaya koyduğu sarsılmaz irade ile tarihe güçlü bir kayıt düşmüş, bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini, kendi egemenliğinden başka hiçbir egemenliği tanımayacağını, boyunduruğu, baskıyı tümüyle reddettiğini ilan etmiştir. O gün milletinin hürriyetini düşünüp gözünü kırpmadan meydanlara akın eden milyonlarca vatandaşımız bu hakikatin icracıları olmuş, asker kıyafeti giymiş teröristlerin devleti ele geçirme planlarını bertaraf etmişlerdir. Onların aziz hatıraları her daim hatırlanacak, tarihimizdeki en müstesna sayfalarda onların adları yer alacaktır. 15 Temmuz’da vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kıymetli gazilerimize hürmetlerimi sunuyorum." dedi 

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER