Kurt: “Kahramanmaraş’ın hızlı bir şekilde kalkınmasını istiyorsanız adres belli”
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti Milletvekili Adayı Mevlüt Kurt, “Bizim 20 yılı aşkın süredir yapmış olduklarımız ortada. Sizlerden sandığa giderken bunları göz önünde bulundurarak gitmenizi istiyoruz” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mevlüt Kurt, İstasyon Mahallesi, Sümer Mahallesi ve Genç Osman Mahallelerinde partisinin düzenlemiş olduğu sandık yönetimi ve mahalle toplantısı programlarına katıldı.
“ZOR GÜNLERDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ”
Programda konuşan Milletvekili Adayı Kurt, “Seçimlerin şaibesiz bir şekilde sonuçlanabilmesi için sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Biliyorum hepimiz şu günlerde zorluklar çekiyoruz. Yaralıyız, acımız büyük ama bu zor günlerden daha güçlü bir şekilde çıkabilmek için 14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.
“KAHRAMANMARAŞ YANLIŞ YAPMAYACAKTIR”
İsim vermeden 6’lı masayı eleştiren Mevlüt Kurt, “Görüyorsunuz karşımızda masanın kaç ayağı olduğu bile belli olmayan bir yapılanmayla karşı karşıyayız. Daha göreve gelmeden ülkeyi paylaşma derdine düşmüşler. Sevgili halkım bunların derdi hizmet değil, bir yerlerden ne alabilirim bu düşüncedeler. Bizim 20 yılı aşkın süredir yapmış olduklarımız ortada. Sizlerden sandığa giderken bunları göz önünde bulundurarak gitmenizi istiyoruz. Yerinde ve hızlı bir şekilde kalkınma istiyorsanız adres belli. Sizler ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Biz sizlere güveniyoruz Kahramanmaraş yanlış yapmayacaktır” ifadelerine yer verdi.
Programda Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti yöneticileri de yer alırken program sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.