© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kırsal Mahallelerin Yolları Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık ilçelerine bağlı kırsal mahallelerde yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından devam eden çalışmalarla kırsal mahalle yolları yenileniyor. Ekipler, Dulkadiroğlu ilçesi Mamaraş Mahallesi’ne 1 kilometre uzunluğa ve 10 metre genişliğinde yol yapımı gerçekleştiriyor. Bölgeye yeni kazandırılan hat, Amatem Hastanesi ve Yenişehir Devlet Hastanesi arasındaki ulaşımı sağlayacak. Onikişubat ilçesi Dadağlı ve Hacıağalar bağlantı yolunda ise deforme olan yolda başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Filler serme sıkıştırma uygulamalarının ardından sıcak asfaltla kaplanacak olan 2 kilometre uzunluğa sahip bağlantı yolu, bölge mahallelerinin ana arterlere ulaşımını sağlayacak. Pazarcık ilçesi Armutlu - Çiçekalan - Tetirlik mahalleleri grup yolu çalışmanın sürdüğü diğer adreslerden biri oldu. Filler serme sıkıştırma uygulamalarının gerçekleştirildiği grup yolu, sıcak asfalt çalışmasının ardından trafiğe açılacak.

Mahallelerimiz Daha Ulaşılabilir Olacak

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamada, “Şehrimizde ulaşımın sürekliliği ve iyileştirilmesi adına hem merkezde hem kırsal mahallelerimizde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün talimatları ve Büyükşehir 2021 Yatırım Programı çerçevesinde mahallelerimizi daha ulaşılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Program dâhilinde ihtiyaçlarını ve önceliklerini tespit ettiğimiz yollarımızda çalışmalarımız devam edecektir”  ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER