© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kırkyamada Kırk Maraş Sergisi Açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen “Kırkyamada Kırk Maraş” sergisi Kamu Külliyesi fuaye salonunda açıldı.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin destekleriyle çeşitli bölgelerde ve şehirlerde sanatseverlerle buluşan Kırkyamada Kırk Maraş sergisi, Kahramanmaraş kültürünü yansıtan eşsiz çalışmalarla dikkat çekiyor. Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’ne gelen vatandaşların gezebileceği sergi ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Şehrimizin tarihini, kültürel zenginliklerini ve yok olmaya yüz tutmuş değerlerini ön plana çıkaran bu anlamlı sergiyi destekliyoruz. Farklı şehirlerde birçok vatandaş ile buluşan sergimiz, kamu külliyesine gelen vatandaşlarında ziyaretine açıldı. Şehrimizin tarihine, kültürüne farklı bir bakış açısı sunan bu sergiyi mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum. İlmek ilmek bu güzel eserleri işleyen Olgunlaşma Enstitüsü ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER