© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kayseri’de Kahramanmaraş Rüzgârı Esti

Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Burada sergilenen yöresel ürünlerimiz ve lezzetlerimiz de büyük bir ilgi gördü. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kayseri’de düzenlenen Kahramanmaraşlılar Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katıldı. Yöresel ürün ve lezzetlerin vatandaşlarla buluşturulduğu etkinlikler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Habibe Öçal, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Alidağı Kafe 360 mesire alanında açılan stantlarda, dondurma, kırmızı pul biber, tarhana ve fıstık ezmesi gibi pek çok lezzetin yanı sıra sim sırma, bakır ve ahşap oyma eserler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizle buluştuk, hasbihal ettik. Burada sergilenen yöresel ürünlerimiz ve lezzetlerimiz de büyük bir ilgi gördü. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Katkı veren tüm belediyelerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Dernek Başkanı Polat’tan Teşekkür

Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Polat ise yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız uzun dönemli pandemi sürecinde serbestleşme döneminin başlanması ile birlikte hemşerilerimize böyle bir etkinlik yapalım istedik. Burada güzel bir ortam var ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın bütün ilçeleri burada. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri’nin ilçe belediyeleri burada. Kahramanmaraş ve Kayseri belediyelerinin bir arada olması bizi oldukça mutlu ediyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER