KASKİ'den Uyarı: Kahramanmaraş'ta 4 Eylül'de Su Kesintisi Yaşanacak
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta 4 Eylül Çarşamba günü, depo bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı su kesintileri yaşanacak.
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Yeşiltepe, Dereli, ve Ballıca mahallelerinin bazı bölgelerinde su kesintisi uygulanacak. Kesinti saat 08.00'den 18.00'e kadar sürecek.
KASKİ, su kesintisinin planlı bir çalışma nedeniyle yapılacağını belirterek, vatandaşlardan bu geçici durum için anlayış beklediklerini ve yaşanabilecek olumsuzluklar için özür dilediklerini ifade etti. Su kesintisinden etkilenecek mahalle sakinlerinin, su ihtiyaçlarını önceden planlamaları öneriliyor.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.