KASKİ, Yeni Hal Caddesi'nde Asfalt Onarımına Devam Ediyor!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta Yeni Hal Caddesi'nde altyapı yatırımları asfalt çalışmalarıyla tamamlanıyor. KASKİ, ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, şehir genelinde tamamlanan altyapı yatırımlarını üstyapı çalışmalarıyla desteklemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu ilçesi Şazibey Mahallesi'nde bulunan Yeni Hal Caddesi'nde asfalt onarım çalışmaları planlanan program doğrultusunda devam ediyor.
Altyapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde harekete geçen ekipler, bozulan yol yüzeylerini sıcak asfaltla onararak güzergâhı yeniden güvenli ve konforlu hale getiriyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem ulaşım kalitesinin artırılması hem de altyapının uzun ömürlü şekilde hizmet vermesi hedefleniyor.
Altyapı Tamamlandı, Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
KASKİ ekipleri, altyapı imalatlarının ardından üstyapıda oluşan deformasyonları gidererek yolları yeniden kullanıma hazır hale getiriyor. Yeni Hal Caddesi'nde sürdürülen asfalt onarım çalışmalarıyla sürüş konforu yükseltilirken, vatandaşların günlük ulaşımını daha güvenli şekilde gerçekleştirmesi amaçlanıyor.
Yetkililer, asfalt uygulamalarının altyapı yatırımlarının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, çalışmaların planlı şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.
Kalıcı ve Sürdürülebilir Ulaşım İçin Çalışmalar Sürüyor
KASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı ve üstyapıyı birbirini tamamlayan iki temel yatırım olarak değerlendiriyor. Bu doğrultuda yalnızca altyapı hatlarını yenilemekle kalmayıp, yol yüzeylerini de modern hale getirerek mahallelerin ulaşım standardını yükseltmeye devam ediyor.
Gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte hem altyapının korunması hem de vatandaşların daha kaliteli ve güvenli hizmet alması hedeflenirken, şehir genelindeki benzer yatırımların etaplar halinde devam edeceği bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Dünyanın en büyük Türk bayrağında anlamlı 30 Ağustos Bayrağa Saygı Yürüyüşü
Onikişubat Belediyesi öncülüğünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine yakışır şekilde Kahramanmaraş’ta “Zaferin İzinde, Bayrağın Gölgesinde” sloganıyla Bayrağa Saygı Yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Yenişehir’de Yolları Yeniliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde ara yolları bir bir sıcak asfaltla kaplayarak yeni yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştiriyor.
Kahramanmaraş’ın Peynir Hazinesi Festivalde Ziyaretçilerle Buluştu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen Peynir Festivali’nde, şehrin dört bir yanından gelen yöresel peynirler KAFUM’da vatandaşlarla buluşturuldu. Programa katılan Başkan Görgel, “Gastronomi alanında gerçekten çok önemli değerlere sahip bir şehiriz. Bu birikimi her geçen gün daha da ileri boyuta taşımak için gerçekten önemli bir gayret sarf ediyoruz. İnşallah yöresel peynirlerimizin tescil sayısını daha da artırarak geniş kitlelere ulaştıracağız” dedi.
Onikişubat Belediyesi’nin 200 Milyon TL’lik yatırımla 30 yeni hizmet aracı göreve başladı
Onikişubat Belediyesi, ilçenin artan nüfusu, geniş coğrafyası ve deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinin beraberinde getirdiği yeni hizmet ihtiyaçlarına daha güçlü ve hızlı cevap verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirdi.
Zafer Bayramı Coşkusu Soner Sarıkabadayı Konseriyle Taçlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yılı kutlamaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Soner Sarıkabadayı, on binlerce hemşehrisine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
Milletvekili Karakoç’tan MHP Kongresi Sonrası Açıklama: “Makamlar Geçici, Vazifeler Emanet”
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, kongre sonrası açıklamasında görev ve sadakat vurgusu yaptı. Metehan yeniden il başkanı seçildi.