© Haber Hanesi 2014 - 2025

Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu Onikişubat, Afşin, Göksun, Ekinözü, Nurhak ve Andırın’da kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde ise ekipler, olası kar yağışına karşı ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda konumlanmış durumda.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir ve ilçe merkezleri ile kırsal mahallelerde etkisini gösteren kış şartlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler tarafından, kar yağışının yoğun olduğu Onikişubat, Afşin, Ekinözü, Göksun, Nurhak ve Andırın’da kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları gerçekleştiriliyor. Şehir merkezinde ise ekipler, olası kar yağışına karşı ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda konumlandı.

 

Ulaşıma Kapalı Yol Kalmayacak

Büyükşehir Belediyesi’nden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Şehir genelinde tekrar etkisini gösteren kar yağışıyla mücadele kapsamında ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun kar yağışının olduğu yüksek kesimlerde, ilçe merkezlerinde ve kırsal mahallelerde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Yaya ve araç trafiğinde yaşanabilecek her türlü aksaklığın önüne geçmek için tüm araç ve personelimiz mesai mefhumu dinlemeksizin sahada olacak. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

 

Şehrin Gözleri İş Başında

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kış şartlarıyla mücadele kapsamında Trafik Yönetim Merkezi personellerimiz, saha personellerimiz ve ilgili kurumlarla entegre bir şekilde hareket ediyor. Şehir merkezimizde ve ilçelerimizde bulunan kameralar sayesinde ana arterler anlık olarak takip ediliyor. Kameralara yansıyan her hangi bir olumsuzluk durumunda derhal saha personelleriyle irtibata geçilerek olaya anında müdahale ediliyor. Vatandaşlarımızın ulaşımda bir aksaklıkla karşılaşmaması için 7 gün 24 saat görevimizin başındayız” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER