Kahramanmaraş'taki Cam Seyir Terası, Tatilcilerin Gözdesi Haline Geldi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ali Kayası Cam Seyir Terası, bölgenin en gözde turistik noktalarından biri haline geldi. Baraj gölünden 160 metre yükseklikteki sarp kayalıklara yapılan bu benzersiz teras, ziyaretçilere muhteşem bir manzara sunuyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliğiyle hayata geçirilen cam teras projesi, Bulutoğlu Mahallesi'nde konumlanıyor ve kent merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Tatilcilerin ve turistlerin yoğun ilgi gösterdiği cam seyir terası, özellikle 9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bölgeye gelen ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi.
Kahramanmaraş'taki bu eşsiz turistik nokta, doğa ile iç içe bir atmosferde farklı bir deneyim yaşamak isteyenler için ideal bir durak olma özelliğini koruyor. Cam teras, bölgenin turizm potansiyelini artırarak yerel ekonomiye de olumlu katkılar sağlıyor.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.