Kahramanmaraş'taki Araç Sahiplerinin Tüvtürk Çilesi Bitmiyor
GÜNDEMKahramanmaraş’taki vatandaşların zaman zaman sosyal medyada sert ifadelerle gündeme getirdiği TÜVTÜRK’te çile bir türlü bitmek bilmiyor.
TÜVTÜRK'ün Araç Muayene İstasyonu'na randevulu gelmelerine rağmen uzun saatler sıra bekleyen araç sahipleri, şirkete tepki göstermeye devam ediyor. Salgın döneminde ise tesiste çalışan personellerin maskesiz şekilde çalışarak corona önlemlerinin hiçe sayılması vakaların artmasına davetiye çıkartıyor.
TÜVTÜRK yetersiz kalıyor!
Şehir merkezindeki araç muayene istasyonu araç muayeneleri için yetersiz kalıyor. İnternet veya çağrı merkez üzerinden aldıkları randevu saatinde gelen araç sahipleri, yetersiz kanal ve eleman sayısı nedeniyle uzun saatler sıra beklemek zorunda kalıyor.
Yetkililer bizim sesimizi ne zaman duyacak!
Yaşamış oldukları sorunları dile getiren vatandaşlar şunları söyledi: "Randevu saatinden bir kaç saat önce buraya geliyoruz. Ancak belirtilen saatte aracımız muayeneye alınmıyor. Hem kayıt esnasında, hem personel eksikliği hem de kanalların yetersizliği yüzünden saatlerce bekliyoruz. Doğru düzgün bekleme alanı yok diyen vatandaşlar soğuk havalarda kapalı bekleme alanı olmadığını dile getirerek soğukta donuyoruz sıcak havalarda yanıyoruz dediler. Pandemi sürecinde ise buradaki çalışanlar corona önlemlerine uymayarak salgına adeta davetiye çıkartıyor. Randevu gününde bir vatandaşın yarım günü burada sıra bekleme ve işlemler için geçiyor. Burada randevunuz gelse de işlemler zaten bitmek bilmiyor. Şehir merkezinde sadece bir tane araç muayene istasyonu bulunuyor. Maalesef burasında yetersiz kalıyor. Yetkililerden bu soruna el atmasını bekliyoruz.”
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.