Kahramanmaraş’ta Yol Yatırımları: Sütçü İmam Kavşağı Baştan Sona Yenileniyor!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda bulunan Sütçü İmam Kavşağı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Proje kapsamında kavşak, yol, refüj ve yürüyüş yolları baştan sona modernize ediliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım ağını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir seyahat deneyimi sunmak adına yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Sütçü İmam Kavşağı’nda başlatılan yenileme çalışmaları titizlikle yürütülüyor.
Ulaşım Konforu En Üst Seviyeye Çıkarılacak
Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde kavşak ve yol düzenleme işlemleri büyük bir özenle gerçekleştiriliyor. Ekipler; çalışmalarını titizlikle yürütürken, yürüyüş yollarının da daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.
Projeyle birlikte bölgedeki trafik akışının daha güvenli ve akıcı hale getirilmesi amaçlanıyor. Kavşakta yapılan genişletme ve düzenleme çalışmaları sayesinde sürücüler için daha güvenli bir yol kullanımı sağlanırken, yayalar için de modernize edilen yürüyüş yolları konforlu bir ulaşım imkânı sunacak.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.