© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Yol Bakım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ve Elbistan ilçelerinin kırsal mahalleleri arasında önemli bir bağlantı noktası olan Çardak – Kamışcık – Tombak Grup Yolu'nu bakıma aldı. Deforme olmuş ve kısmi çökmeler yaşanan bu yol, vatandaşların ulaşımını daha güvenli hale getirmek için sıcak asfaltla tamir ediliyor.

Kahramnamaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, yolun deforme olmuş kısımlarını onararak, ulaşımda aksamalara neden olan sorunları gideriyor. Göksun ve Elbistan'ın birçok kırsal mahallesinin aktif olarak kullandığı bu grup yolu, yapılan çalışmalarla daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş’ın ulaşım altyapısını güçlendirmek ve yerleşim yerlerine daha rahat ulaşım imkanı sunmak için yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz sürdüğü belirtildi. Belediye yetkilileri, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı. Başkan Görgel, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna mücadele eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Bilim Otobüsü Elbistan’da!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik vizyon projelerinden Pusula Maraş Bilim Otobüsü, 29 Ekim Perşembe günü Elbistanlı gençlerle buluşacak. Elbistan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde saat 11.00 – 16.00 arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde birbirinden eğlenceli bilim etkinlikleri gençlerle buluşturulacak.

Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşü İptal Edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirilmesi planlanan kortej yürüyüşünün olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Başkan Görgel: “Cumhuriyet Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Cumhuriyet’in kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Başkan Görgel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Millî Mücadele kahramanlarımızı, vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Edebiyat Şehrinde Genç Kalemlerin Önünü Açıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve BİLSEK Derneği iş birliğinde düzenlenen “Genç Yazarlar Destek Programı” tamamlandı. Programda, genç yazar adayları, eğitim ve mentörlük çalışmalarıyla yazınsal becerilerini geliştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Bir Caddeyi Daha Asfaltla Buluşturdu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki can damarlarından Dulkadiroğlu Caddesi’nin asfaltını baştan sona yenileyerek bölgede ulaşım konforunu katbekat artırdı.

TÜM HABERLER