Kahramanmaraş’ta Uygur Kardeşler Fuarı Şenlendirdi: Şahane Pazar Büyük İlgi Gördü
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, usta komedyenler Süheyl ve Behzat Uygur'un sunumuyla gerçekleştirilen "Şahane Pazar" programıyla renklendi. Geçmişten bugüne uzanan mizah anlayışlarını sergileyen Uygur kardeşler, fuar alanındaki izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleşen etkinlik, fuarın en çok ilgi gören programlarından biri oldu. Süheyl ve Behzat Uygur, sıcak ve samimi sunumlarıyla fuar alanını dolduran kalabalığı kahkahalara boğdu. Program, klasikleşmiş skeçlerin yanı sıra güncel espriler ve izleyicilerin interaktif katılımıyla da zenginleştirildi. Uygur kardeşler, izleyicilere hem eğlenceli anlar yaşattı hem de düşündürdü.
Etkinlik sonunda yüzlerinde tebessümle fuar alanından ayrılan izleyiciler, bu keyifli organizasyonu gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti. Süheyl ve Behzat Uygur, 25 Ağustos Pazar günü de KAFUM Fuar Alanı'nda bir kez daha izleyicileriyle buluşacak.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.