Kahramanmaraş'ta Usta Ellerden Çıkan Eserler Kavşakları Süslüyor
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi’nin atölyelerinde usta eller tarafından imal edilen eserler, bu defa Göksun ilçesini süsledi. Otogar kavşağında bulunan ve ilçeyle özdeşleşmiş elma figürleri yenilenerek kavşaktaki yerlerini aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerindeki çalışmalarıyla kent estetiğini güzelleştiriyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler bulvarlarda da çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin 11 ilçesinde yer alan 100’e yakın kavşağın yaklaşık 200 bin metrekarelik alanı, botanik ve peyzaj uygulamalarının yanı sıra muhtelif ikonlarla da süsleniyor. Tamamı Büyükşehir Belediyesi atölyelerinde imal edilen eserler bu defa Göksun’un Otogar kavşağında yerini aldı. İlçeyle özdeşleşen elma figürleri usta ellerde yenilenerek yerlerine yerleştirildi. Çalışmaları memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise yenilenen sembolik kavşakta hatıra fotoğrafları için sıraya girdi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.