Kahramanmaraş’ta Türkiye Güreş Şampiyonası Heyecanı!
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası, 16 - 19 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle kentte önemli bir spor etkinliği daha düzenlenecek. Her yıl ülke genelinde yüzlerce sporcunun yer aldığı Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası, ilk kez Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek. 16 Aralık Perşembe günü Merkez Spor Kompleksi'nde saat 10.00’da start verilecek etkinlik, 19 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek. Dereceye giren güreşçilerin ödülleriyle buluşacağı organizasyonu binlerce sporsever de yakından takip edecek.
Tüm Sporseverleri Kahramanmaraş’a Davet Ediyorum
Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkiye Güreş Federasyonu başkanı seçilen hemşehrim, kardeşim Şeref Eroğlu’nu tekrar tebrik ediyorum. Kendisi Kahramanmaraş’a geldiğinde, burada geniş ölçekli bir spor organizasyonunun yapılması hususunda teklifte bulunmuştum. Kendisi de serbest stil güreş şampiyonasının burada yapılacağı müjdesini verdi. Bu Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet tarihinde ilk defa gerçekleştirilecek bir organizasyon. Bu etkinliğe 500’e yakın güreşçi ve 1.000’den fazla seyirci katılacak. Ata sporumuzu en çok yaşatan şehirlerden birisi olarak bu etkinliği çok anlamlı buluyorum ve tüm güreş severleri Kahramanmaraş’ımıza davet ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.