Kahramanmaraş'ta Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Maddi Zarar Verdi!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, maddi hasara yol açtı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay anında herhangi bir yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu.
Yangının Sebebi Henüz Bilinmiyor Edinilen bilgilere göre, fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden çalışanlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye hızla itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını büyümeden kontrol altına alarak, daha fazla zararın önüne geçti.
Maddi Hasar Oluştu, İnceleme Başlatıldı Yangında maddi hasar meydana gelirken, olayın ardından yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Fabrikada meydana gelen bu olay, bölgedeki tekstil sektörü için endişe verici bir durum oluşturdu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detayların yapılacak araştırmaların ardından açıklanması bekleniyor.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.