© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Silahlı Cinayet: Alacak Verecek Tartışması Can Aldı

Kahramanmaraş’ta korkunç cinayet. Alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle bir kişi silahla öldürüldü, zanlılardan biri tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde yaşanan silahlı saldırı, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı. Olayın, taraflar arasındaki alacak-verecek anlaşmazlığından kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekipler, karlı zeminde bulunan şahsın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Ö.A. isimli kişinin ölümünün ateşli silahla gerçekleştiği belirlenirken, olay yerinde yapılan incelemelerde iki boş kovan bulundu. Adli Tıp’ta yapılan otopsiyle, ölümün yakın mesafeden gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu meydana geldiği netlik kazandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şüphelilere ulaştı. Gözaltına alınan iki kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER