Kahramanmaraş’ta Silahlı Aile Kavgası: Kayınbiraderini Vurup Kaçtı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta cezaevinden izinli çıkan şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin kardeşini tabancayla vurdu. Şüpheli için çalışma sürüyor.
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan silahlı saldırı mahallede paniğe neden oldu. Cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin kardeşini tabancayla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Olay, dün akşam saatlerinde Yahya Kemal Mahallesi 97. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, İ.K. isimli şahıs ile boşanma sürecindeki eşi M.K.’nin kardeşi M.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen gerginlik silahlı kavgaya dönüştü.
Yaşanan arbede sırasında İ.K.’nin yanında bulunan tabancayla ateş açtığı, kurşunun isabet ettiği M.D.’nin yaralandığı öğrenildi. Kanlar içinde yere yığılan yaralı için çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.D., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Saldırının ardından şüpheli İ.K.’nin, eski eşinden olan 16 yaşındaki oğlu A.K. ile birlikte otomobille kaçtığı belirlendi. Kaçış güzergâhlarını kontrol altına alan polis ekipleri, kısa süre içinde şüphelilerin kullandığı aracı tespit etti. Düzenlenen operasyonla araçta bulunan A.K. gözaltına alınırken, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen İ.K.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri olayın tüm yönleriyle araştırıldığını açıkladı.
İlginizi Çekebilir
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
Ankara temasları kapsamında Vali Mükerrem Ünlüer ile Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’yu ziyaret eden Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, binlerce yıllık geçmişiyle önemli bir medeniyet şehridir. Bu kadim mirası korumak ve geleceğe taşımak için tüm kurumlarımızla güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmayı sürdürüyoruz. Nazik ev sahiplikleri ve yakın ilgileri dolayısıyla Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksu'ya teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazneliler Caddesi’nde Son Kat Asfalt Serimini Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gazi Paşa Mahallesi’ndeki Gazneliler Caddesi’nde son kat asfalt çalışmalarına başladı. Daha önce altyapısı güçlendirilen, yürüyüş yolları ve kavşakların modernize edildiği caddede şimdi de ikinci ve son etap asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Uluslararası Bisiklet Yarışması'nda İkinci Etap Nefes Kesti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 3. Uluslararası Kahramanmaraş Bisiklet Yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışların ikinci etabı olan 118 kilometre uzunluğundaki KAFUM, Türkoğlu, Narlı ve Pazarcık güzergâhlarını kapsayan parkur yarışları tamamlandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.
Uluslararası Bisiklet Turnuvası’nda İkinci Etap Heyecanı Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 31 ülkeden 175 profesyonel sporcunun katılımıyla düzenlen Uluslararası Bisiklet Turnuvası, 118 kilometre uzunluğundaki KAFUM, Türkoğlu, Narlı ve Pazarcık güzergâhlarını kapsayan ikinci etap yarışlarıyla start aldı.
Dulkadiroğlu Belediyesi Meclisinde İmar, Eğitim ve Temizlik Masaya Yatırıldı
Dulkadiroğlu Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren imar, eğitim, temizlik ve hizmet alımı konuları ele alındı.
Genç KAMEK Yaz Kurslarıyla Yaz Tatili Eğitime Dönüşüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Genç KAMEK Yaz Dönemi Kursları, 24 farklı branşta 460 genci sanat, teknoloji, yabancı dil ve mesleki eğitimlerle buluşturuyor. Yaz tatilini öğrenerek ve üreterek değerlendiren kursiyerler hem yeni beceriler kazanıyor hem de yeteneklerini keşfetme fırsatı yakalıyor.