Kahramanmaraş’ta Ramazan Buluşması: Pazarcık’ta İftar Programı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin “İlçemde İftar Var” mottosuyla düzenlediği ilçe programlarının ikincisi, 5 Mart Çarşamba günü Pazarcık’ta gerçekleştirilecek. Cevizaltı Düğün Salonu’nda düzenlenecek programda vatandaşlara iftar yemeği ikram edilecek, Ramazan ayının manevi iklimi çeşitli etkinliklerle yaşatılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi huzurunu ilçelerde yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda “İlçemde İftar Var” mottosuyla düzenlenen iftar programlarının ikinci durağı Pazarcık olacak. 5 Mart Çarşamba günü Cevizaltı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek program, Pazarcıklı vatandaşları bir araya getirecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu yaşatılarak vatandaşlara iftar yemeği ikram edilecek. Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın atmosferini en güzel şekilde hissettirmek amacıyla iftar öncesinde ve sonrasında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Tüm Pazarcıklılar Gönül Sofrasına Davet Edildi
İftar programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisiyle gönüllere huzur dolacak. Manevi atmosferin yanı sıra kültürel değerlerin de yaşatılacağı etkinlikler kapsamında, geleneksel gölge oyunu Hacivat – Karagöz gösterisi sahnelenecek. Özellikle çocuklar için keyifli anlara sahne olacak etkinlikler, Ramazan akşamını daha da anlamlı hale getirecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Pazarcık halkı iftar programına davet edilerek, “Ramazan ayının bereketini ve manevi huzurunu hep birlikte paylaşmak için tüm hemşehrilerimizi iftar soframıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.