© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Ramazan Buluşması: Andırın’da İftar Programı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayının manevi iklimini ve dayanışma ruhunu ilçelerde de yaşatmak amacıyla başlattığı “İlçemde İftar Var” programının ilk durağı Andırın oldu. Yoğun katılımla gerçekleşen programda vatandaşlar, büyük bir dayanışma ve kaynaşma örneği sergiledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde gerçekleştireceği “İlçemde İftar Var” programının ilkini Andırın'da düzenledi. Andırın Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen programda vatandaşlar, bereketli iftar sofralarında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, manevi atmosferi ve paylaşma ruhunu ilçeye taşıdı. Programda, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi dinletisi vatandaşlarla buluşturularak Ramazan ayının ruhuna uygun manevi bir ortam oluşturuldu. Çocuklar için düzenlenen tiyatro gösterisi ve geleneksel gölge oyunu Hacivat-Karagöz ise minik misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Görgel, Andırınlılarla Birlikte İftar Yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen de vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında yerini aldı. Yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan Fırat Görgel ve beraberindeki heyet, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptı.

“Tüm İlçelerimizde Gönül Sofrasında Hemşehrilerimizle Buluşacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, iftar programına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İlçemde İftar Var programımızın ilk durağı olarak Andırın’da hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı özel bir zaman dilimi. Bizler de bu manevi atmosferi tüm ilçelerimizde yaşatmak, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmak için bu programları düzenliyoruz. Andırın'da yoğun bir katılım görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Ramazan boyunca tüm ilçelerimizde iftar sofraları kurmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik ruhuyla gerçekleştirilen bu buluşmaların, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğine inanıyorum” cümlelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER