© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Polis Haftası Coşkusu: Minik Yüreklerden Anlamlı Ziyaret!

Kahramanmaraş’ta Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. Şehrin çeşitli eğitim kurumlarından gelen öğrenciler ve yöneticiler, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Polis Haftası’nı kutladı.

Ziyaret kapsamında Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü ve öğrencileri, Hasan Balcı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Hürriyet Anaokulu Müdürü ve öğrencileri, Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi idareci ve öğrencileri ile Fatih İlkokulu idareci ve öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Sayın Nurettin Gökduman, Emniyet Müdür Yardımcıları ve emniyet personeliyle bir araya geldi.

Minik öğrencilerin taşıdığı Türk bayrakları ve çiçeklerle gerçekleşen ziyaretlerde duygusal anlar yaşanırken, Emniyet Müdürü Gökduman da öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Polislik mesleğinin önemi ve toplumdaki yeri hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Ziyaretler sonunda öğrencilere emniyet binası gezdirilerek polislik mesleğine dair farkındalık oluşturuldu. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan tüm öğrencilere ve eğitimcilerine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER