© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Polis Aracı Kazaya Karıştı: 4 Yaralı

Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: Polis Aracıyla Çarpışan Otomobilde 4 Kişi Yaralandı.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşanan trafik kazasında, devriye görevi yapan polis aracı ile bir otomobil çarpıştı. Yamaçtepe Mahallesi’nde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde gerçekleşen kazada 4 kişi yaralandı.

Kazaya karışan araçlarda bulunan E.A., S.A., A.Ö. ile görevli polis memuru U.K. çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılar ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Divanlı’da Asfalt Mesaisine Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Divanlı Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı arterlerde asfalt serimine başladı.

Kitap Fuarı’nda Uğur Batı’dan Bireysel ve Toplumsal Gelişim Söyleşisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla bir araya gelen Prof. Dr. Uğur Batı; toplumsal değerler, bireysel ve toplumsal gelişim ile birey ve toplum arasındaki etkileşim gibi pek çok konuyu farklı bakış açılarıyla ele aldı.

Savaş Barkçin, Kitap Fuarı’nda Okurlarına Seslendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan yazar Savaş Barkçin; sabır, ahlak ve iyilik gibi insani değerler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Nuri Pakdil, Vefatının Yıl Dönümünde Kitap Fuarı’nda Anıldı

Kahramanmaraş’ın ve Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Nuri Pakdil, vefatının yedinci yıl dönümünde Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda düzenlenen programda yad edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çocuk Sanat Merkezi’ne Yüksek Yaşam Kalitesi Ödülü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Cahit Zarifoğlu Çocuk Sanat Merkezi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 16. Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda Yüksek Yaşam Kalitesi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Beyhan Budak, Kitap Fuarı’nda Sağlıklı Aile İlişkilerinin Önemini Anlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarla buluşan klinik psikolog ve yazar Beyhan Budak; sağlıklı aile yapısı, ebeveyn-çocuk ilişkisi ve özgüven gibi konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

TÜM HABERLER