Kahramanmaraş'ta Mobil Çocuk Kütüphanesi, Miniklerle Buluşmaya Devam Ediyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu’nda okulları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, şehrin her noktasında çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Şehrin özellikle kırsal mahallelerinde kitaba ulaşmakta güçlük çeken öğrencileri ziyaret ederek gönüllere dokunan Mobil Kütüphanesi Onikişubat’ta; Ömer - Selver Doğan İlkokulu, Dönüklü Fatih Bağrıaçık İlkokulu, Yeşilkent Şehit Erdoğan Korkmaz İlkokulu, Dulkadiroğlu’nda Gülbahar Hatun Anaokulu, Türkoğlu’nda ise Göllühüyük Körkocalar İlkokulunu ziyaret etti.
Masal ve kitap okuma saatinin yanı sıra çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği ziyarette çocuklara kitap, dergi, kitap ayracı gibi hediyeler de verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten öğrenciler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin şehrin çeşitli noktalarında miniklerle buluşmaya devam edeceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.