Kahramanmaraş'ta Minik Bebekten Kahreden Haber Geldi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan trajik olay, bir aileyi derin üzüntüye boğdu.
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan trajik olay, bir aileyi derin üzüntüye boğdu. Nefes alma sıkıntısı yaşadığı belirtilen 4 aylık bebek, hastanede verilen yaşam mücadelesini kaybetti.
Karaelbistan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, annesi tarafından beslenen D.A. isimli bebeğin kısa süre sonra solunum güçlüğü çektiği fark edildi. Ailenin ihbarı üzerine sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.
İlk müdahalenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan bebek için sağlık ekipleri seferber oldu. Ancak yapılan tüm tıbbi girişimlere rağmen bebek kurtarılamadı.
Yetkililer, ölüm nedeninin net olarak belirlenebilmesi için cenazenin Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel, İklim Dirençli Şehirler İçin Ankara’da Düzenlenen Zirveye Katıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum’un başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen “COP31’e Giden Süreçte İklim Dirençli Şehirlerin Geliştirilmesi; Kaynak Verimliliğinden Kentsel Dirençliliğe” konulu istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda; iklim dirençli şehirlerin geliştirilmesi, kentsel dayanıklılığın artırılması, su ve enerji verimliliği, atık yönetimi, yenilenebilir enerji yatırımları ve uluslararası finansman imkânları ele alındı.
Kahramanmaraş’ta Feci Son: Yürürken Dengesini Kaybedip Çaya Düştü
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yürürken dengesini kaybederek Göksun Çayı’na düşen 82 yaşındaki Bilal Kocakaya, ekiplerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda şehir gündemini ilgilendiren 23 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda başarılı öğrencilere nakdi destek, öğrenci servis ücretleri ve iki caddede cephe iyileştirme projesi de karara bağlandı.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Merkezi Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in 370 Milyon TL’lik yatırımla gençlere armağan ettiği Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Merkezi’nde çalışmalar planlanan takvim doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor.
Milletvekili Zuhal Karakoç Bakan Bak’la Görüştü: Türkoğlu’na KYK Yurdu Geliyor
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede Türkoğlu’na kazandırılacak KYK yurdunu gündeme taşıdı. Karakoç, yurdun 2027-2028 akademik yılına kadar hizmete açılması için Bakan Bak’tan söz aldığını duyurdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan İlk Transfer: Ayça Mine Özen İmzayı Attı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar Voleybol 2. Ligi öncesi ilk transferini yaptı. Şampiyonluk yaşayan pasör Ayça Mine Özen kadroya katıldı.